Diensten

Onze diensten

Ontwerp

Als ervaren hovenier neem ik de tijd om te luisteren naar uw wensen en deze te verwerken in een ontwerp op maat. De tuin vormt tegenwoordig echt een verlengstuk van de binnenruimte. Met oog voor detail en met creativiteit kan ik uw tuin ontwerpen naar een prachtige omgeving waarvan u ieder jaargetijde kunt genieten.

Buiten de beplanting vormen ook paden en terrassen een belangrijk onderdeel in de tuin. Dit kan ik voor u opnemen in het ontwerp, zodat u een totaaloverzicht krijgt van uw toekomstige tuin.

Aanleg

Nadat we het ontwerp besproken hebben en u hiermee akkoord gaat, is het tijd voor de volgende stap: de aanleg hiervan. Met veel aandacht voor kwaliteit en vakmanschap zorg ik voor een nauwkeurige uitvoering van het ontwerp.

Het complete pakket -van beplanting tot bestrating- kan ik voor u verzorgen. Want of het nu gaat om het creëren van een sfeervol terras, het aanleggen van een border met bloeiende en geurende beplanting of het aanleggen van een gazon, na afloop kunt u gaan genieten en ontspannen in uw droomtuin.

Onderhoud

Door het uitbesteden van het onderhoud van uw tuin neem ik die zorg uit uw handen. Elke tuin verdient de aandacht en verzorging van een vakman. Het snoeien van hagen, bomen en beplanting, het verwijderen van onkruid, het maaien van het gazon en het bemesten van de tuin in de juiste periode zorgt ervoor dat uw tuin tijdens alle seizoenen in topconditie is en ook blijft.

Voor zowel eenmalig groot onderhoud als structureel onderhoud van uw tuin kunt u bij mij terecht.

Advies

Voor een professioneel advies en met creatieve ideeën sta ik voor u klaar. Mocht u twijfelen bij het kiezen van de juiste beplanting, heeft u hulp nodig bij specifieke tuinproblemen met beplanting, gazon of bestrating of wilt u juist advies over het creëren van een andere sfeer in de tuin, stuur mij een berichtje!

Interesse?

Gallerij

Bent u benieuwd naar onze projecten? Bekijk al onze projecten voor inspiratie!

Bekijk gallerij

Contact

Heeft u interesse of vragen over uw tuin? Neem contact op met ons en dan helpen we u zo snel mogelijk!

Bekijk contact pagina